Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Νέα έκδοση ανοικτής πρόσβασης "Διαχείριση και Ανάδειξη Χώρων και Μνημείων" υπό την επιμέλεια των Σταύρου Βλίζου και Νότας Πάντζου

ShareThis
Δημοσίευση: 18-10-2021 13:46 | Προβολές: 1431
image

Η νέα έκδοση σε επιμέλεια του Σταύρου Βλίζου, Αναπληρωτή Καθηγητή στο Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας, και της Νότας Πάντζου στοχεύει στην προώθηση της έρευνας σε θέματα ολοκληρωμένης διαχείρισης και προβολής της πολιτιστικής κληρονομιάς. Επίσης, στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για τα πρόσφατα έργα, τις νέες μεθόδους και τις καλές πρακτικές, μέσω της παρουσίασης, μεταξύ άλλων περιπτώσεων μελέτης, των έργων αναστήλωσης και ανάδειξης που συντελέστηκαν την τελευταία δεκαπενταετία στους αρχαιολογικούς χώρους και τα ιστορικά μνημεία των Περιφερειών Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, με την αρωγή κοινοτικών, δημόσιων αλλά και ιδιωτικών χρηματοδοτήσεων.

Για την πρόσβαση στο πλήρες κείμενο δείτε εδώ.

Ο τόμος δημοσιεύεται με όρους ανοικτής πρόσβασης: «Αναφορά Δημιουργού 4.0 (CC-BY)», με την προϋπόθεση αναφοράς στον συγγραφέα και τον εκδότη σε κάθε χρήση. Τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν στους συγγραφείς και τον εκδότη diadrasis.

 


Επιστροφή
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN