Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Ανοικτή πρόσκληση: Έναρξη της νέας Λέσχης του Ιονίου Πανεπιστημίου “ΛογΩΤέχνης”

ShareThis
Δημοσίευση: 14-02-2023 13:09 | Προβολές: 770
image

Καλούμε τα μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Ιονίου Πανεπιστημίου που αγαπούν τις τέχνες ή/και τον λόγο όσο και εμείς, και επιθυμούν να προτείνουν, να συζητούν για αυτά ως μέρος μιας παρέας, αλλά και να εμβαθύνουν στη σκέψη των δημιουργών να συμμετάσχουν στις εργασίες της νέας Λέσχης του Ιονίου ΠανεπιστημίουΛογΩΤέχνης”.

Σας περιμένουμε να συμμετάσχετε είτε διαβάζετε λίγο είτε πολύ, ό,τι και αν διαβάζετε, με όποιο είδος τέχνης ή όχι και αν ασχολείστε είτε νιώθετε πως έχετε διαμορφωμένη άποψη για τα θέματα που θα συζητώνται είτε όχι -ακόμα κι αν δεν έχετε ασχοληθεί με τη “συζήτηση” του μήνα, για να ανταλλάσσουμε απόψεις, να συζητάμε τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται το έργο, να συνομιλούμε με ανθρώπους που σχετίζονται με τη δημιουργία ή τη θεματική της κάθε συνάντησης, να ανακαλύπτουμε κι άλλες/ους δημιουργούς μαζί, να διερευνούμε τον διάλογο των τεχνών, να προτείνουμε έργα με τα οποία θα ασχολούμαστε κάθε φορά.

Να δημιουργήσουμε εν ολίγοις, μία κοινότητα στην οποία θα συναντιόμαστε είτε με την ιδιότητα του μέλους ή/και του δημιουργού είτε με εκείνη του ακροατηρίου/αναγνώστη/θεατή/ με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών αλλά και την προώθηση της ισότιμης πρόσβασης και συμμετοχής όλων, χωρίς διακρίσεις, στη δημιουργία και την ελεύθερη έκφραση.

  • Η συμμετοχή στη λέσχη είναι ελεύθερη και ανοικτή για OΛΟΥΣ.
  • Η ομάδα ενθαρρύνει, προωθεί και υποστηρίζει τη συμμετοχή ατόμων με ειδικές δεξιότητες ή με αναπηρία.
  • Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε ορισμένο τόπο και χρόνο 1  φορά ανά μήνα εντός του χώρου της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Ιονίου Πανεπιστημίου (Ιωάννου Θεοτόκη 72).
  • Το πρόγραμμα των συναντήσεων ακολουθεί το ακαδημαϊκό ημερολογιακό έτος. 
  • Αργίες και περιόδους διακοπών οι εργασίες της Λέσχης δεν πραγματοποιούνται.

Η δράση αποτελεί μια πρωτοβουλία του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας και της Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου. 

Στην πρώτη μας συνάντηση, τα μέλη μας Αγγελική Τζώρα και Αιμιλία Χατζή έχουν επιλέξει για εμάς έργα τα οποία “μιλούν” και “συνομιλούν” για το τρίπτυχο Αγάπη, Έρωτας και Σεξ.

Μείνετε συντονισμένοι στα social media και στο site της Βιβλιοθήκης για νέα ενημέρωση!

Email: literart@ionio.gr 

FB: https://www.facebook.com/groups/722930039297111 

Instagram: https://www.instagram.com/ionian.univ.library/ 

 

Έμπνευση και υλοποίηση logo Άλκηστις Γεωργίου (Alkistis Georgiou), Υποψ. Διδάκτωρ Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας


Επιστροφή
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN