Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Webinar του Καθηγητή Αλέξη Παπαδόπουλου (DePaulU, Chicago): “Vincentian Praxis in French State Formation From “Nantes” to the Peace of Utrecht (1598-1715)”

ShareThis
Δημοσίευση: 06-04-2023 09:23 | Προβολές: 2537
image

Το Τμήμα Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών και η Strategy International σε συνεργασία με την Έδρα UNESCO “Για τις απειλές κατά της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και των σχετικών με αυτήν
δραστηριοτήτων” και το Εργαστήριο Γεωπολιτισμικών Αναλύσεων του Ιονίου Πανεπιστημίου σας προσκαλούν στη δημόσια τηλεδιάλεξη του Καθηγητή Αλέξη Παπαδόπουλου με θέμα: “Vincentian Praxis in French State Formation From “Nantes” to the Peace of Utrecht (1598-1715)”.

Ο Αλέξης Παπαδόπουλος εντάχθηκε στο Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου DePaul του Σικάγο το 1992 και βοήθησε στη μετατροπή του Τμήματος σε ένα εθνικά αναγνωρισμένο προπτυχιακό
πρόγραμμα. Έχει λάβει το Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία και το Βραβείο Αριστείας Cortelyou-Lowery (το ανώτερο βραβείο του Κολλεγίου του για την αριστεία στη διδασκαλία, την έρευνα και τις υπηρεσίες). Το 2019 η Αμερικανική Ένωση Γεωγράφων του απένειμε την ύψιστη τιμή διδασκαλίας της, το βραβείο Harm de Blij για την αριστεία στην προπτυχιακή διδασκαλία.
O Καθηγητής Αλέξης Παπαδόπουλος του DePaul University, Chicago είναι υπότροφος του Προγράμματος Fulbright για έρευνα και διδασκαλία στο Εργαστήριο Γεωπολιτισμικών Αναλύσεων (GeoLAB) του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας (ΤΞΓΜΔ) και την Έδρα UNESCO του Ι.Π. για το 2023.


Η παρουσία του καθηγητή Αλέξη Παπαδόπουλου θα δώσει στους συμμετέχοντας μία μοναδική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με μείζονα ζητήματα της νεότερης ευρωπαϊκής ιστορίας μέσα από
πρωτότυπες διεπιστημονικές προσεγγίσεις.


Η διάλεξη θα λάβει χώρα την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 18.00 ώρα Κύπρου online, θα είναι διάρκειας 40 λεπτών και θα ακολουθήσει διάλογος με τους φοιτητές διάρκειας 20 λεπτών. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα και η υποβολή ερωτήσεων μπορεί να γίνει είτε στην αγγλική είτε στην ελληνική.

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ WEBINAR


Επιστροφή
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN