facebook youtube

Κοινωνικά Δίκτυα 28ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών

ShareThis
Δημοσίευση: 04-05-2022 14:33 | Προβολές: 786
image

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

η Οργανωτική Επιτροπή του 28ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών σας προσκαλεί να συμμετέχετε ενεργά στις σελίδες κοινωνικών δικτύων του Συνεδρίου.

Για το λόγο αυτό, επιλέξαμε τη δημιουργία δημόσιας ομάδας στο facebook, αντί της καθιερωμένης σελίδας, προκειμένου όλοι/ες όσοι/ες το επιθυμούμε, να συμμετέχουμε με ιδέες, ενημερώσεις και απόψεις γύρω από το θέμα του Συνεδρίου, αλλά και ό,τι απασχολεί την κοινότητά μας. Επίσης, θα χαρούμε να δούμε εκεί αναρτημένες φωτογραφίες και βίντεο που θα δημιουργήσετε κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου ή με αφορμή το Συνέδριο.

Τέλος, η Οργανωτική Επιτροπή επέλεξε να συγκεντρώσει όλα τα βίντεο που θα προκύψουν μέχρι τη διεξαγωγή του Συνεδρίου, καθώς και όσα βίντεο παραχθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου σε ξεχωριστή playlist στο κανάλι της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου στο YouTube. Εκεί θα βρείτε το αρχικό βίντεο που δημιουργήσαμε για την ανάθεση του Συνεδρίου στη ΒΙΚΕΠ του Ιονίου Πανεπιστημίου, ενώ μια από τις επόμενες ημέρες θα αναρτήσουμε το νέο μας βίντεο που παρουσιάζει το θέμα του Συνεδρίου. Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο Κανάλι και να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για το δείτε μόλις δημοσιευτεί!

 


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας