facebook youtube

Διευκρινίσεις για την εγγραφή και την παρακολούθηση του Συνεδρίου

ShareThis
Δημοσίευση: 22-09-2022 12:05 | Προβολές: 1473
image

Tο 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία. Αυτό σημαίνει ότι όλοι/ες οι ομιλητές/λήτριες και οι εκπαιδευτές/τριες εργαστηρίων, καθώς και οι Προσκεκλημένες Ομιλήτριες θα παραστούν στο Συνέδριο διά ζώσης.

Όσοι/ες προγραμματίζουν να παρακολουθήσουν το Συνέδριο με φυσική παρουσία, των Ομιλητών/τριών συμπεριλαμβανομένων, καλούνται να εγγραφούν μέσω της φόρμας εγγραφής, εφόσον ολοκληρώσουν την πληρωμή του αντιτίμου αξίας 40 ευρώ. Για τους/τις  φοιτητές/τριες των τριών ακαδημαϊκών Τμημάτων Βιβλιοθηκονομίας της χώρας έχει προβλεφθεί συμβολικό αντίτιμο αξίας 10 ευρώ.

Το Συνέδριο θα μεταδοθεί διαδικτυακά ελεύθερα. Όσοι/ες επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου, θα μπορούν να συνδεθούν στο Κανάλι YouTube της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου και στον ιστότοπο του 28ου ΠΣΑΒ τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής του Συνεδρίου. Επειδή το Συνέδριο διεξάγεται με φυσική παρουσία, δεν υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με παρεμβάσεις, ερωτήσεις κλπ. διαδικτυακά, όπως επίσης και δεν θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στην περίπτωση της διαδικτυακής σύνδεσης και παρακολούθησης του Συνεδρίου, αλλά ούτε χρειάζεται η εγγραφή και η πληρωμή του αντιτίμου.

Το Συνέδριο αποτελεί θεσμό για την κοινότητα των ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών, αλλά και γενικότερα για τους βιβλιοθηκονόμους της χώρας. Αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία για επιστημονική ενημέρωση, επαγγελματική ζύμωση, αναζήτηση νέων συνεργασιών και ανανέωση παλαιών επαφών. Μετά από 2 χρόνια διαδικτυακών συνεδρίων, θα έχουμε φέτος τη χαρά και τη δυνατότητα να παραβρεθούμε με φυσική παρουσία, τηρώντας φυσικά τα πρωτόκολλα που ισχύουν.

 

- Εικόνα από pexels και RODNAE Productions

Φωτογραφία από RODNAE Productions: https://www.pexels.com/el-gr/photo/7648028/

Φωτογραφία από RODNAE Productions: https://www.pexels.com/el-gr/photo/7648028/

Φωτογραφία από RODNAE Productions: https://www.pexels.com/el-gr/photo/7648028/


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας