facebook youtube

Οδηγίες προς ναυτιλλομένους (προς Κέρκυρα)

ShareThis
Δημοσίευση: 17-10-2022 21:01 | Προβολές: 505
image

Μερικές επισημάνσεις για την παρακολούθηση του Συνεδρίου

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη…

Η φόρμα εγγραφής θα παραμείνει ανοικτή και την Τετάρτη 19/10, πρώτη ημέρα διεξαγωγής του Συνεδρίου. Ωστόσο, αν επιλέξετε να εγγραφείτε στις 18 ή 19 του μηνός, θα σας ζητηθεί στη Γραμματεία να επιδείξετε την απόδειξη κατάθεσης του χρηματικού αντιτίμου.

Όσοι/ες έρθετε για να παρακολουθήσετε το Συνέδριο την Πέμπτη 20/10 ή την Παρασκευή 21/10, μπορείτε να εγγραφείτε κατευθείαν στη Γραμματεία με την απόδειξη κατάθεσης του χρηματικού αντιτίμου.

Πού θα έρθετε…

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν στην Αίθουσα Τελετών της Ιονίου Ακαδημίας (1ος όροφος). Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα της Συγκλήτου (Ιόνιος Ακαδημία, 2ος όροφος). Η βιβλιοπαρουσίαση θα γίνει στη Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας (Π. Φρούριο, Αγγλικοί Στρατώνες) και η εκδήλωση μνήμης στην Αναγνωστική Εταιρία Κέρκυρας (Καποδιστρίου 120). Η έκθεση φιλοξενείται στην Κεντρική Βιβλιοθήκη (Ιω. Θεοτόκη 72).

Για τα Εργαστήρια

Όσες και όσοι έχετε κλείσει τη συμμετοχή σας στα εργαστήρια καλείστε να βρίσκεστε το αργότερο 10 λεπτά πριν την έναρξη του εργαστηρίου στην Αίθουσα της Συγκλήτου, η οποία βρίσκεται στον 2ο όροφο της Ιονίου Ακαδημίας. Όσοι είστε επιλαχόντες, παρακαλούμε να ελέγχετε τα κινητά σας τηλέφωνα. Στην περίπτωση που δεν έχουν καλυφθεί οι θέσεις, η Οργανωτική Επιτροπή θα σας ενημερώσει με σειρά προτεραιότητας. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα εργαστήρια, παρακαλούμε απευθυνθείτε στη Γραμματεία στο Ισόγειο.

Διερμηνεία

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου παρέχεται η δυνατότητα διερμηνείας από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα. Τα ακουστικά για τη διερμηνεία μπορείτε να τα παραλάβετε από τη Γραμματεία στο Ισόγειο. Επίσης, έχουμε διασφαλίσει τη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα για τις δυο προσκεκλημένες ομιλίες. Η διερμηνεία θα προβληθεί τόσο στην Αίθουσα Τελετών, όσο και στη διαδικτυακή αναμετάδοση.

Τήρηση ροής προγράμματος

Επειδή το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα πλούσιο, θα πρέπει να τηρηθούν οι χρόνοι έναρξης της κάθε Συνεδρίας ή δραστηριότητας. Παρακαλούμε για τη συνεργασία σας, ώστε να καταφέρουμε να ολοκληρώνουμε κάθε δράση χωρίς σημαντικές αποκλίσεις.

Προσβασιμότητα

Οι χώροι διεξαγωγής του Συνεδρίου είναι προσβάσιμοι με αναπηρικό αμαξίδιο. Αν οποιοδήποτε θέμα πέσει στην αντίληψή σας, το οποίο δεν έχει καλυφθεί από εμάς ή δεν έχει καλυφθεί ικανοποιητικά, είτε αφορά ατομικές σας ανάγκες για την παρακολούθηση και την πρόσβαση στο Συνέδριο είτε γενικότερες προϋποθέσεις ισότητας και συμπερίληψης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη Γραμματεία του Συνεδρίου ή στο e-mail: palc28@ionio.gr.

Διαδικτυακή αναμετάδοση

Για όσους και όσες δεν κατάφεραν να έρθουν στην Κέρκυρα, οι κύριες εργασίες του Συνεδρίου θα αναμεταδίδονται διαδικτυακά στο κανάλι YouTube της Βιβλιοθήκης και από τον ιστότοπο του Συνεδρίου.

Καλώς να ορίσετε...

 

 


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας