facebook youtube
Αλεξάνδρα Γούδη
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης (ΒΚΠ)
Πανεπιστήμιο Πατρών

Η Αλεξάνδρα Γουδή γεννήθηκε στο Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου και μεγάλωσε στην Πάτρα.

Είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Arts στα Οικονομικά και Master of Science στα Χρηματοοικονομικά και Επιχειρηματικά Οικονομικά από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Essex, Ηνωμένου Βασιλείου.

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της εργάστηκε ως Υπεύθυνη Αναθεώρησης Συντάξεων στην Royal London Mutual Insurance Society, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 2001 εργάστηκε ως ερευνήτρια Περιφερειακής Οικονομίας και Επιχειρηματικών Δικτύων στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών και συνέχισε την έρευνα στο Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) στην Αθήνα, όπου της ανατέθηκε η εκπόνηση του Επιχειρηματικού Σχεδίου της Ακαδημίας Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται ως Οικονομικό και Διοικητικό προσωπικό στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Από το 2019 είναι μέλος του προσωπικού της Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης (ΒΚΠ) του Πανεπιστημίου Πατρών. Ασχολείται με οικονομικά και διοικητικά θέματα και με την εξωστρέφεια και την κοινωνική αλληλεπίδραση της Βιβλιοθήκης, μέσω έρευνας και προγραμματισμού εκδηλώσεων.

Απότιςαρχέςτου 2022 συμμετέχειστοπρόγραμμα Erasmus+, Citizen-enhanced open science in Southeastern Europe Higher Education knowledge hubs (CEOs SE).

Από το 2015 έως τώρα είναι μέλος της ομάδας TEDxPatras, ως συνδιοργανώτρια το 2015, Υπεύθυνη Χώρου το 2016 και Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ομιλητών από το 2017 εώς σήμερα.

 Συνεχίζει επίσης την έρευνά της στην Περιφερειακή Οικονομία με στόχο την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Εργαστήρια
Εργαστήριο Επιστήμης των Πολιτών
Η βιβλιοθήκη ως κόμβος τεχνογνωσίας και παροχής υπηρεσιών για την Επιστήμη των ΠολιτώνΗ Επιστήμη των Πολιτών και ο ρόλος των ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών

Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας