facebook youtube
Θεοδώρα Καραΐσκου
Erasmus+ programme «Citizen-enhanced Open Science in Southeastern Europe Higher Education knowledge hubs» (CeOS_SE Project).
Πανεπιστήμιο Πατρών, Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης

Η Θεοδώρα Καραΐσκου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994 και μεγάλωσε στην Πάτρα. Το 2018 αποφοίτησε από το Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Στη συνέχεια βρέθηκε στην ομάδα Visitors Εxperience του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπου και πραγματοποιούσε ενημερώσεις σχετικά με τα πολιτιστικά δρώμενα του χώρου, εξυπηρέτηση επισκεπτών καθώς και διεκπεραίωση πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων το 2019. Υπήρξε επόπτρια της διαδραστικής εγκατάστασης «Picasso Blue and Rose Period» στις αρχές του 2020 στο ΚΠΙΣΝ. Έπειτα πραγματοποίησε Internship στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος για 1 χρόνο, όπου κυρίως βοήθησε στην εξυπηρέτηση των χρηστών της βιβλιοθήκης και την ομαλή λειτουργία του δανειστικού τμήματος.

Πλέον είναι μέρος της ομάδας του Erasmus+ προγράμματος «Citizen-enhanced Open Science in Southeastern Europe Higher Education knowledge hubs» (CeOS_SE Project).

Εργαστήρια
Εργαστήριο Επιστήμης των Πολιτών
Η βιβλιοθήκη ως κόμβος τεχνογνωσίας και παροχής υπηρεσιών για την Επιστήμη των ΠολιτώνΗ Επιστήμη των Πολιτών και ο ρόλος των ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών

Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας