Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Ενιαία μηχανή αναζήτησης ηλεκτρονικών πηγών HEAL-Link

ShareThis
Δημοσίευση: 31-05-2017 13:34 | Προβολές: 604

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η Ενιαία μηχανή αναζήτησης ηλεκτρονικών πηγών του HEAL-Link είναι πλέον προσβάσιμη μέσω της διεύθυνσης https://search.heal-link.gr.

Η υπηρεσία αυτή αναζητά πληροφορίες από το σύνολο των συνδρομών του HEAL-Link, τόσο από τα ηλεκτρονικά περιοδικά, όσο και από τα ηλεκτρονικά βιβλία. Η σπουδαιότητα αυτής της υπηρεσίας αφορά στην καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών των Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, οι οποίοι πλέον θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα άρθρα περιοδικών και τους τίτλους βιβλίων του HEAL-Link από μια μηχανή αναζήτησης.

Η Ενιαία μηχανή αναζήτησης ηλεκτρονικών πηγών του HEAL-Link παρέχει πολλές δυνατότητες αναζήτησης, με σημαντικότερες την αναζήτηση με βάση τον τίτλο του άρθρου, του βιβλίου ή του περιοδικού, τον συγγραφέα και το θέμα. Αξιοσημείωτη είναι και η ευελιξία της μηχανής στην εισαγωγή των όρων αναζήτησης: Αναζήτηση με χαρακτήρες μπαλαντέρ, ασαφούς όρου, συγγενών όρων, σε εύρος και βέβαια με λογικούς τελεστές.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόσβαση ελέγχεται μέσω των δηλωμένων διευθύνσεων IP του κάθε ιδρύματος, καθώς και μέσω των ιδρυματικών λογαριασμών των χρηστών (shibboleth) και ότι ισχύουν οι όροι των συμβολαίων για τη χρήση του περιεχομένου.


Επιστροφή
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN