Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Κατάλογοι μεταπτυχιακών διπλωματικών εργασιών

ShareThis
Δημοσίευση: 07-07-2017 11:29 | Προβολές: 677

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο της ΒΙΚΕΠ οι κατάλογοι των διπλωματικών εργασιών που εκπονήθηκαν στα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και έχουν κατατεθεί στη Βιβλιοθήκη. Για τη διευκόλυνσή σας υπάρχουν χωριστά αρχεία ανά ακαδημαϊκό τμήμα, ταξινομημένα κατά αλφαβητική σειρά του επωνύμου του συγγραφέα κάθε διπλωματικής εργασίας.

Τα αρχεία αυτά είναι αναζητήσιμα. Έτσι, μπορείτε να βρείτε εύκολα τις διπλωματικές εργασίες που σας ενδιαφέρουν, πληκτρολογώντας, με τη βοήθεια του φυλλομετρητή σας, τα κατάλληλα ονόματα ή όρους. Για παράδειγμα, μπορείτε να εντοπίσετε διπλωματικές εργασίες που περιέχουν στον τίτλο τους τον όρο της επιλογής σας, εκείνες που έχουν συγκεκριμένο επιβλέποντα καθηγητή, ή ακόμη και όσες έχουν υποστηριχθεί σε ένα συγκεκριμένο έτος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα αρχεία στα

Υπενθυμίζουμε ότι κατάλογοι των διδακτορικών διατριβών που εκπονήθηκαν στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και έχουν κατατεθεί στη Βιβλιοθήκη είναι ήδη αναρτημένοι στα Χρήσιμα Έγγραφα > Κατάλογος Διδακτορικών Διατριβών Ι.Π. και ανανεώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.


Επιστροφή
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN