Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος σε βάσεις δεδομένων περί Ιστορίας της EBSCO

ShareThis
Δημοσίευση: 04-10-2017 11:22 | Προβολές: 631

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Βιβλιοθήκη εξασφάλισε για τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιονίου Πανεπιστημίου δωρεάν δοκιμαστική πρόσβαση από 6 Οκτωβρίου ως 5 Νοεμβρίου 2017 στις εξής βάσεις δεδομένων της EBSCO, που μπορείτε να επισκεφθείτε εδώ:

• eBook History Collection
• Historical Abstracts with Full Text
• History Reference Center


Ακολουθεί συνοπτική περιγραφή των βάσεων δεδομένων:

eBook History Collection: Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει περισσότερα από 16.000 ηλεκτρονικά βιβλία για την παγκόσμια ιστορία. Η συλλογή περιέχει μεταξύ άλλων βιβλία για τη μεσαιωνική ιστορία, την ιστορία της μουσικής, των επιστημών, της φιλοσοφίας, της τέχνης, της τεχνολογίας, θρησκευτική ιστορία, στρατιωτική, οικονομική ιστορία, για το δίκαιο στην ιστορία. Μεταξύ των εκδοτών των ηλεκτρονικών βιβλίων περιλαμβάνονται οι: Harvard University Press, Oxford University Press, McGill-Queenʼs University Press, Ashgate Publishing Ltd., University of California Press και State University of New York Press.

Historical Abstracts with Full Text: Πρόκειται για μια αξιόπιστη βάση δεδομένων που καλύπτει την ιστορία του κόσμου (εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά) από το 1450 μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας ιστορίας, της στρατιωτικής ιστορίας, της ιστορίας των γυναικών, της ιστορίας της εκπαίδευσης και πολλά άλλα. Ευρετηριάζει ιστορικά άρθρα από περισσότερα από 1.800 περιοδικά σε περισσότερες από 40 γλώσσες μέχρι το 1955 και περιέχει περισσότερες από 800.000 εγγραφές και πρόσβαση στο πλήρες κείμενο περισσότερων από 349 περιοδικών και πάνω από 120 βιβλία.

History Reference Center: Είναι μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων πλήρους κειμένου ιστορίας που είναι κατάλληλα σχεδιασμένη για προπτυχιακή έρευνα. Η βάση δεδομένων περιλαμβάνει πλήρες κείμενο για περισσότερα από 1.620 βιβλία αναφοράς, εγκυκλοπαίδειες και βιβλία από κορυφαίους εκδότες ιστορίας, όπως: Branden Publishing, Compass Point Books, Houghton Mifflin, Lerner Publishing Group, Mason Crest Publishers, Morgan Reynolds Inc., Oxford University Press, Rourke Publishing LLC, ενώ διαθέτει αποκλειστικά περιεχόμενο από τον εκδοτικό οίκο Salem Press.

Όπως και για όλες τις συνδρομητικές βάσεις, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, η πρόσβαση παρέχεται σε όσους βρίσκονται εντός του δικτύου του Ιονίου Πανεπιστημίου ή έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση σε αυτό.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνεργασία.


Επιστροφή
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN