Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος: Secret Files from World Wars to Cold War

ShareThis
Δημοσίευση: 01-11-2017 09:42 | Προβολές: 593

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Βιβλιοθήκη εξασφάλισε για τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιονίου Πανεπιστημίου δωρεάν δοκιμαστική πρόσβαση για το μήνα Νοέμβριο στη βάση δεδομένων Secret Files from World Wars to Cold War του εκδοτικού οίκου Taylor & Francis, που μπορείτε να επισκεφθείτε εδώ.

Η βάση παρέχει πρόσβαση σε 144.000 σελίδες εγγράφων των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, αλλά και ξένων υπηρεσιών που βρίσκονται στα Εθνικά Αρχεία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αναλυτικότερα, η βάση περιέχει εννέα σειρές φακέλων που εκτείνονται χρονικά από το 1873 ως το 1953, καλύπτοντας έτσι τις τέσσερις μεγάλες συγκρούσεις του 20ού αιώνα: τον Ισπανικό εμφύλιο, το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, τα πρώτα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου και τον Πόλεμο της Κορέας. Επίσης, περιλαμβάνεται μια σειρά δοκιμίων της συντακτικής ομάδας των ακαδημαϊκών ειδικών και ερευνητών που επιμελήθηκαν το υλικό και τα οποία φωτίζουν σημαντικά θέματα.

Για επιπλέον βοήθεια στη χρήση της βάσης, διατίθενται διαδικτυακά εκπαιδευτικά βίντεο εδώ. Όπως και για όλες τις συνδρομητικές βάσεις, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, η πρόσβαση παρέχεται σε όσους βρίσκονται εντός του δικτύου του Ιονίου Πανεπιστημίου ή έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση σε αυτό.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνεργασία.


Επιστροφή
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN