Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Σεμινάριο Διαχείρισης Βιβλιογραφίας για Υποψήφιους Διδάκτορες

ShareThis
Δημοσίευση: 03-04-2019 16:31 | Προβολές: 465

Η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου πρόκειται να ξεκινήσει μια σειρά σεμιναρίων προς τους Υποψήφιους Διδάκτορες του Ιδρύματος με σκοπό την υποβοήθηση της έρευνας και τη διευκόλυνση της δημιουργίας ενός δικτύου επικοινωνίας μαζί μας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Βιβλιοθήκη διοργανώνει το πρώτο σεμινάριο για τους Υποψήφιους Διδάκτορες με θέμα τη διαχείριση βιβλιογραφίας. Το σεμινάριο θα επικεντρωθεί στην αυτοματοποιημένη διαχείριση των βιβλιογραφικών αναφορών, με την παρουσίαση και πρακτική χρήση του προγράμματος οργάνωσης και διαχείρισης βιβλιογραφικών αναφορών Mendeley. Το πρόγραμμα αυτό, μεταξύ άλλων, μορφοποιεί τις αναφορές μας σε όποιο πρότυπο επιθυμούμε και διατηρεί το αρχείο όλων των βιβλιογραφικών αναφορών μας για μελλοντική χρήση.

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων είτε στις 11 είτε στις 12 Απριλίου και θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά. Όσοι ενδιαφέρεστε να το παρακολουθήσετε, παρακαλούμε να προβείτε στις εξής δύο χωριστές ενέργειες:

Α) Να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στέλνοντας συμπληρωμένα τα ακόλουθα στοιχεία υπόψη της κ. Θάλειας Γκόντα στην ηλ. διεύθυνση: .

Ονοματεπώνυμο
Τμήμα
email
τηλέφωνο επικοινωνίας

Β) Να δηλώσετε τις μέρες και ώρες που είστε διαθέσιμοι μεταξύ των ημερών/ωρών που προτείνονται στην εξής διεύθυνση: https://doodle.com/poll/rfvyr8zra4zewws8.

Τελική μέρα δήλωσης είναι η Τρίτη 9 Απριλίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι. Στη συνέχεια, θα επεξεργαστούμε τις δηλώσεις και θα σας ενημερώσουμε για τη μέρα και ώρα που θα διεξαχθεί το σεμινάριο, η οποία θα είναι αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Θάλεια Γκόντα (2661087338, ).


Επιστροφή
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN