Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Πόροι για διδασκαλία και έρευνα σε διαδικτυακό περιβάλλον από Project MUSE

ShareThis
Δημοσίευση: 28-04-2020 16:16 | Προβολές: 615
image

Το Project MUSE δημιούργησε ένα νέο τμήμα στον ιστότοπό του ειδικά για να βοηθήσει το διδακτικό προσωπικό στη χρήση των πόρων για τη διδασκαλία και την έρευνα σε διαδικτυακό περιβάλλον. Όλο το περιεχόμενο στο MUSE είναι διαθέσιμο χωρίς DRM, με απεριόριστη ταυτόχρονη χρήση, λήψη και εκτύπωση, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση στην τάξη.

Μεταξύ των προσφερόμενων υπηρεσιών για εκπαιδευτές είναι οι κατάλογοι συγκεκριμένων βιβλίων και άρθρων περιοδικών MUSE για χρήση σε μαθήματα ή ερευνητικά έργα, πολλά από τα οποία είναι ανοιχτής πρόσβασης ή διατίθενται προσωρινά δωρεάν ή ενδέχεται να περιλαμβάνονται στις συνδρομές της Βιβλιοθήκης μας. Διατίθενται, επίσης, περισσότερα από 40 προσωρινά δωρεάν βιβλία και άρθρα σχετικά με τη διαδικτυακή διδασκαλία και μάθηση, τα οποία μπορεί να είναι χρήσιμα στο διδακτικό προσωπικό για την προσαρμογή των μαθημάτων τους σε απομακρυσμένο περιβάλλον. Κατάλογό τους μπορείτε να δείτε εδώ.

Ακόμη, παρέχονται συμβουλές για την ενσωμάτωση των περιοδικών και βιβλίων του MUSE για χρήση στην τάξη. Οι εκπαιδευτές μπορούν, τέλος, να εγγραφούν για να ειδοποιούνται για νέα εργαλεία και πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν στην εργασία τους.


Επιστροφή
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN