Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Δοκιμαστική περίοδος στη βάση στατιστικών δεδομένων Statista

ShareThis
Δημοσίευση: 16-07-2020 15:58 | Προβολές: 1385
image

Δοκιμαστική περίοδος στη βάση στατιστικών δεδομένων Statista από τώρα ως το τέλος Οκτώβρη. Η δοκιμαστική πρόσβαση δίνεται στο πλαίσιο συμφωνίας μέσω του ΣΕΑΒ.

Η Statista είναι μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες στατιστικών δεδομένων στον κόσμο με πρόσβαση σε περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια στατιστικά στοιχεία, προβλέψεις, φακέλους, αναφορές και γραφήματα για 80.000 θέματα από περισσότερες από 22.500 πηγές. Από την αγοραία αξία των κουνελιών ως κατοικίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέχρι το ποσοστό του πληθυσμού που διαβάζει εφημερίδες καθημερινά στη Νορβηγία, έως μια ανάλυση όσων παίζουν παιχνίδια μέσω κινητών τηλεφώνων στην Κίνα. Η πλατφόρμα συνδυάζει οικονομικά δεδομένα, πληροφορίες για τους καταναλωτές, δημοσκοπήσεις και δημογραφικές τάσεις.

Όλα τα δεδομένα μπορούν να ληφθούν μέσα σε δευτερόλεπτα σε 4 διαφορετικά μορφότυπα (pdf, xls, png, ppt). Επιπλέον, κάθε χρήστης της βάσης λαμβάνει πλήρη δικαιώματα δημοσίευσης και χρήσης των δεδομένων (σημαντικό εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα σε δημοσίευση). Η βάση τέλος, δίνει τη δυνατότητα αυτόματης εξαγωγής βιβλιογραφικών δεδομένων.


Επιστροφή
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN