Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Αλλαγή στην πρόσβαση του Supplementum Epigraphicum Graecum Online

ShareThis
Δημοσίευση: 02-12-2021 13:03 | Προβολές: 1122
image

Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου σας ενημερώνει ότι από 1/1/2022, το Supplementum Epigraphicum Graecum Online του εκδοτικού οίκου Brill θα διατίθεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας Brill's Scholarly Editions αντί της πλατφόρμας Reference Works.

Η πρόσβαση θα εξακολουθήσει να παρέχεται απρόσκοπτα, τόσο για τους χρήστες που βρίσκονται –τη στιγμή της χρήσης- εντός του δικτύου του Πανεπιστημίου, όσο και για τους απομακρυσμένους χρήστες μέσω σύνδεσης VPN. Στην αντίθετη περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Ανάπτυξης και Διαχείρισης Συλλογής της Βιβλιοθήκης στο email: iup-admin@ionio.gr,  ή στο Ρωτήστε Μας, επιλέγοντας ως θέμα «Ηλεκτρονικές πηγές».

Την πρόσβαση στο Supplementum Epigraphicum Graecum Online εξασφαλίζει με συνδρομή για όλα τα ακαδημαϊκά ιδρύματα της χώρας ο Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (ΣΕΑΒ).

 

Περιγραφή του Supplementum Epigraphicum Graecum Online ( από τη σχετική σελίδα του ΣΕΑΒ):

Συλλογή των πρόσφατα δημοσιευμένων ελληνικών επιγραφών καθώς και μελετών σε παλαιότερα γνωστά έγγραφα. Παρουσιάζει πλήρη ελληνικά κείμενα όλων των νέων επιγραφών συνοδευόμενων από κριτικό σχολιασμό, συνοψίζει νέες αναγνώσεις, ερμηνείες και μελέτες γνωστών επιγραφών και περιστασιακά παρουσιάζει το ελληνικό κείμενο αυτών των εγγράφων.


Επιστροφή
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN