Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

#πεςτοκιεσύ: Κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία να μιλήσεις γι΄αυτό που σου συμβαίνει

ShareThis
Δημοσίευση: 18-01-2022 14:04 | Ενημέρωση: 16-03-2022 11:33 | Προβολές: 2710
Σημαντική Ημερομηνία: 16-03-2022
[Έληξε]
image

Η ομάδα DfltiVoice του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας ξεκινά την καμπάνια #sayitoutloud ή #πεςτοκιεσύ και καλεί όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Ιονίου Πανεπιστημίου να αναγνωρίσουν τι είναι αυτό που τους βασανίζει, αυτό που γνωρίζουν, αλλά δεν μπορούν να πουν, αυτό που τους τρομοκρατεί.

Κυριαρχεί το άγχος και το στρες λόγω της επερχόμενης εξεταστικής; Δεν έχετε όρεξη πια να πάτε στη σχολή ή να βρεθείτε με φίλους όπως παλιά; Γνωρίζετε κάποιον που χρειάζεται βοήθεια; Δέχεστε ή είστε μάρτυρες σε περιστατικά κακοποιητικής συμπεριφοράς ή σεξουαλικής παρενόχλησης; Αισθάνεστε "μη χαρούμενοι";

Ό,τι κι αν συμβαίνει, ένα είναι σίγουρο: υπάρχουν πολλοί στην ίδια θέση. Ποτέ δεν είμαστε μόνοι! Η ομάδα σάς καλεί να κάνετε το πρώτο βήμα και να μοιραστείτε αυτό που σας απασχολεί ή αυτό που συμβαίνει σε κάποιον κοντά σας! 

Μπορείτε να στείλετε μέιλ στο dfltivoice@gmail.com ή να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα

Διαβάστε περισσότερα για τη δράση #πεςτοκιεσύ εδώ.

Σε καμία περίπτωση, η προσπάθεια αυτή δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει ή να υποβαθμίσει τους ειδικούς. Στόχος είναι η δημιουργία μιας γέφυρας, ενός ασφαλούς χώρου να μιλήσει κανείς ή να απευθυνθεί σε περίπτωση που κάτι τον απασχολεί. 

 


Επιστροφή
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN