Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερο του Ιονίου Πανεπιστημίου στην 86η ΔΕΘ - 10-18/09/2022

Social Media
Δημοσίευση: 10-09-2022 16:00 | Προβολές: 2184
Έναρξη: 10-09-2022 |Λήξη: 18-09-2022
[Έληξε]
image

Μεγάλη προσέλευση και ενδιαφέρον για τα εκθέματα παρατηρείται στο περίπτερο του Ιονίου Πανεπιστημίου στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Tο Ιόνιο Πανεπιστήμιο έχει δικό του χώρο στη θέση Stand 18 του Περιπτέρου 14 το οποίο θα λειτουργεί σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης (10-18/09/2022).

Η παρουσία του Ιονίου Πανεπιστημίου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εστιάζεται στην προβολή του έργου που παράγεται στο Ίδρυμα σε όλες τις πτυχές των ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων και κυρίως στους τομείς της επιστημονικής έρευνας και της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Ήδη από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της έκθεσης επισκέφθηκαν το περίπτερο του Ιονίου Πανεπιστημίου σημαντικοί παράγοντες της πολιτικής, ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής ζωής της χώρας και ιδιαίτερα των Ιονίων Νήσων και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες του ιδρύματος και να ανταλλάξουν απόψεις με τον Πρύτανη Καθηγητή Ανδρέα Φλώρο, τον Προέδρο του ΔΣ του Πανεπιστημιακού Ερευνητικού Κέντρου Καθηγητή Παναγιώτη Βλάμο και τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής για τη συμμετοχή στη ΔΕΘ Επίκ. Καθηγητή Μιχάλη Παναγόπουλο.

Ανάμεσα στις επισκέπτριες και τους επισκέπτες του περιπτέρου του Ιονίου Πανεπιστημίου ξεχώρισαν η ευρωβουλευτής κ. Εύα Καϊλή, ο ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Μερόπη Υδραίου και ο Πρόεδρος της ΕΘΑΑΕ Καθηγητής Περικλής Μήτκας.

Ο στόχος που είχε τεθεί από τον Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου Καθηγητή Ανδρέα Φλώρο πριν την έναρξη της έκθεσης φαίνεται να επιτυγχάνεται και ο αυξανόμενος αριθμός επισκεπτών και επισκεπτριών ενημερώνεται για τα «ιδιαίτερα και μοναδικά συστατικά των σπουδών στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, συστατικά τα οποία μπορούν να οδηγήσουν στην ανακάλυψη ενός «αύριο», αντάξιου των ατομικών προσδοκιών των νέων ανθρώπων που στοχεύουν συνειδητά ψηλά».

*Stand 18 του Περιπτέρου 14 (akademia): πλησιέστερη είσοδος: Gate 2, οδός Αγγελάκη και Λεωφόρος Στρατού.


 


Επιστροφή
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN