Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

ShareThis
Δημοσίευση: 04-11-2022 16:17 | Προβολές: 3278
image

Το Γενικό  Νοσοκομείο Κέρκυρας σε συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και με την υποστήριξη της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Παν δότης» διοργάνωσε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 εθελοντική αιμοδοσία στους χώρους του Ιονίου Πανεπιστημίου (Παλαιό Ψυχιατρείο).

Η δράση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Συγκεντρώθηκαν 68 φιάλες αίματος  οι οποίες θα τεθούν στη διάθεση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, για την κάλυψη αναγκών στο Γ.Ν. Κέρκυρας.

Ευχαριστούμε θερμά για την μεγάλη συμβολή τους: α) τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του Ιονίου Πανεπιστημίου, φοιτητές, διδακτικό και διοικητικό προσωπικό που ανταποκρίθηκαν στη δράση, ενισχύοντας τον θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας ως πράξη ευθύνης, κοινωνικής συνείδησης και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο β) Το  Δ/ντή  Τμήματος Αιμοδοσίας  και το προσωπικό του ΓΝ Κέρκυρας, γ) Την πρόεδρο της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας, δ) Τα μέλη  του Δ.Σ. Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Παν δότης».

Η  καλή συνεργασία μεταξύ του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθηγητή Ανδρέα Φλώρου, του Αντιπρύτανη Διασφάλισης Ποιότητας, Φοιτητικής Μέριμνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης, καθηγητή Ηλία Γιαρένη και του Διοικητή του Γ.Ν.Κέρκυρας κ. Λεωνίδα Ρουμπάτη, απέδωσε καρπούς και στην εθελοντική αιμοδοσία. Η  επιτυχία της διοργάνωσης επιβάλλουν την συνέχιση της συνεργασίας των δύο φορέων, με την υποστήριξη δραστήριων Εταιρειών και Συλλόγων.


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Εθελοντική Αιμοδοσία (Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 - είσοδος Παλαιού Ψυχιατρείου)
Δημοσίευση: 31-10-2022 14:22 | Προβολές: 2713
Σημαντική Ημερομηνία: 02-11-2022
[Έληξε]
Συνημμένα αρχεία
gr  pdf.png  Πλήρες κείμενο ανακοίνωσης
Mέγεθος: 188.15 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
gr  pdf.png  Αφίσα αιμοδοσίας
Mέγεθος: 918.07 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN