Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Ολοκλήρωση διαδικτυακών σεμιναρίων Βιβλιοθήκης (video)

ShareThis
Δημοσίευση: 08-11-2022 11:21 | Προβολές: 951
image

Στο πλαίσιο του 28ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου συνεργάστηκε με το Δίκτυο Οικονομικών Βιβλιοθηκών (ΔΙ.Ο.ΒΙ.) και την Ομάδα Ακαδημαϊκών Γεωγραφικών Βιβλιοθηκών για τη διοργάνωση δυο διαδικτυακών σεμιναρίων:

Το 1ο αφορούσε στη συλλογή και διαχείριση γεωχωρικών δεδομένων με κύριο ομιλητή τον κ. κ. Γεώργιο Πετρόπουλο, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Γεωγραφίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και διεξάχθηκε την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022. Το σεμινάριο μπορείτε να βρείτε στο Κανάλι YouTube της Βιβλιοθήκης εδώ και να ενημερωθείτε για το ιδιαίτερο αυτό είδος δεδομένων, τα εργαλεία και τους τρόπους διαχείρισής τους.

Το 2ο σεμινάριο αφορούσε στο εργασιακό περιβάλλον με κύρια ομιλήτρια την κ. Liz Cooper (Social Sciences Librarian/Associate Professor, University Libraries, Zimmerman Library, University of New Mexico, USA) και τίτλο "Πώς είναι μια καλή μέρα στη δουλειά; Βρίσκοντας χαρά, αξιοποιώντας στο έπακρο την εργάσιμη ημέρα και συμβάλλοντας σε μια θετική οργανωσιακή κουλτούρα". Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 στην αγγλική γλώσσα και μπορείτε να το δείτε εδώ και να απαντήσετε στα ερωτήματα που τίθενται κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, δημιουργώντας το δικό σας πλάνο για περισσότερη χαρά στον εργασιακό χώρο.

Και τα δυο σεμινάρια εμπλουτίζουν το υλικό που παρέχει η Βιβλιοθήκη στους χρήστες της ή στην ευρύτερη βιβλιοθηκονομική κοινότητα και για το λόγο αυτό χαιρόμαστε ιδιαίτερα.


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Η Βιβλιοθήκη προτείνει: Πότε να αποθηκεύσω στο αποθετήριο του Turnitin;
Δημοσίευση: 03-02-2021 09:14 | Προβολές: 10375
Πολυμέσα
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN