Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Σεμινάριο της Βιβλιοθήκης στους/στις μεταπτυχιακούς/ές φοιτητ(ρι)ες του ΤΞΓΜΔ για τη χρήση της Βιβλιοθήκη και το Ψηφιακό της Υλικό

ShareThis
Δημοσίευση: 25-11-2022 13:46 | Προβολές: 662
image

Την Τρίτη 29 Νοέμβρη 2022, στις 9.30 π.μ. θα διεξαχθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη χρήση της Βιβλιοθήκης και το Ψηφιακό Υλικό της στους/στις μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/τήτριες του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών "Πολιτική, Γλώσσα και Διαπολιτισμική Επικοινωνία" του Τμήματος Ξένων γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας (στην Αίθουσα Ι9 του κτηρίου Ιπποκράτης). Στο σεμινάριο θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε τι μπορεί να κάνει η Βιβλιοθήκη για μας, πώς μπορούμε να ανακτήσουμε έντυπο και ψηφιακό υλικό. Θα παρουσιάσουμε τα ηλεκτρονικά περιοδικά και τις βάσεις δεδομένων που παρέχει η Βιβλιοθήκη στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου μέσα από τη συμμετοχή της στο Σύνδεσμο Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (ΣΕΑΒ) είτε μέσα από συνδρομές του Πανεπιστημίου. Θα αναφερθούμε στους τρόπους απομακρυσμένης σύνδεσης και θα συζητήσουμε για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τις αναζητήσεις μας.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί από τις βιβλιοθηκονόμους κα Τέτη Κώτση και Θάλεια Γκόντα της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου.

 

 


Επιστροφή
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN