Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

28/11/2022: Γιορτή Εθελοντών/ντριών του 28ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών

ShareThis
Δημοσίευση: 30-11-2022 11:00 | Προβολές: 805
image

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Νοέμβρη η γιορτή για τους εθελοντές και τις εθελόντριες του 28ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών.

Το Συνέδριο διοργανώθηκε στις 19-21 Οκτωβρίου 2022 στην Κέρκυρα από τη Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου με θέμα "Πράσινες & Βιώσιμες Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες στη μετα-COVID Εποχή". Πρόκειται για ένα συνέδριο-θεσμό για την κοινότητα των ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών, αλλά και γενικότερα για τους βιβλιοθηκονόμους της χώρας, μια πολύτιμη ευκαιρία για επιστημονική ενημέρωση, επαγγελματική ζύμωση, αναζήτηση νέων συνεργασιών και ανανέωση παλαιών επαφών.

Στην επιτυχή διοργάνωση του Συνεδρίου συνέβαλαν αποφασιστικά οι εθελοντές και εθελόντριές μας. Φοιτητές και φοιτήτριες διαφόρων Τμημάτων του Ιονίου Πανεπιστημίου, απόφοιτοι/ες Βιβλιοθηκονομίας και βιβλιοθηκονόμοι είτε από την Κέρκυρα είτε από άλλες πόλεις εργάστηκαν στην υποδοχή, στη γραμματεία, στο control, στην επικοινωνία, την υποστήριξη ΑΜΕΑ και την φωτογραφική κάλυψη του Συνεδρίου. Μια χωριστή αναφορά πρέπει να γίνει για την Ομάδα Διερμηνέων του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας υπό την επίβλεψη του κ. Στέφανου Βλαχόπουλου, Καθηγητή του Τμήματος, η οποία παρείχε υπηρεσίες διερμηνείας των εισηγήσεων από και προς την αγγλική γλώσσα.

Τους εθελοντές και τις εθελόντριές μας υποδεχτήκαμε στο χώρο των γραφείων προσωπικού της Κεντρικής Βιβλιοθήκης σε ζεστό και ευχάριστο κλίμα, με ζωντανή μουσική, φαγητό, δώρα και πιστοποιητικά εθελοντικής συμμετοχής στο Συνέδριο. Κουβεντιάσαμε για την εμπειρία της συμμετοχής μας, γνωριστήκαμε καλύτερα, διασκεδάσαμε και σιγοτραγουδήσαμε με τις υπέροχες επιλογές των μουσικών. Ο Παναγιώτης Νικολόπουλος στην κιθάρα και τα φωνητικά και ο Αποστόλης Αντωνακάκης με το καχόν του, φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, αλλά ήδη επαγγελματίες-μουσικοί, γέμισαν το χώρο μας με οικείες νότες από την ελληνική και ξένη ποπ-ροκ σκηνή.

Η πλούσια γιορτούλα οφείλεται στους χορηγούς μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Χούτος catering για την προσφορά εδεσμάτων και αναψυκτικών, το ζαχαροπλαστείο Serano για την προσφορά γλυκισμάτων και την Κερκυραϊκή Τσιτσιμπύρα Χειμαριός για τις δροσιστικές και αψιές τσιτσιμπύρες.

Τη γιορτή οργάνωσε η συνάδελφος Φανή Κουλούρη με τη βοήθεια της Εύης Σκουρή, τις οποίες ευχαριστούμε ιδιαίτερα.


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Διεθνές Συνέδριο ICOT2024 “Tourism in the Era of Liquid Modernity: Rethinking Tourism Strategy and Facing Uncertainty” 26-29/6/2024
Δημοσίευση: 03-04-2024 09:36 | Προβολές: 1551
Έναρξη: 26-06-2024 |Λήξη: 29-06-2024
[Αναμένεται]
Συνημμένα αρχεία
gr  pdf.png  ICOT2024
Mέγεθος: 563.37 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN