Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Έκθεση Φωτογραφίας της Βασιλικής Μανουηλίδου, φοιτήτριας ΤΤΗΕ, στην Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου

ShareThis
Δημοσίευση: 14-06-2023 10:54 | Προβολές: 3552
image

Στο πλαίσιο της πτυχιακής εργασίας της φοιτήτριας Βασιλικής Μανουηλίδου του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, με τίτλο: "Η φωτογραφία ως θεραπεία: Διερεύνηση συναισθημάτων και αναπαράστασή τους μέσω πολυτροπικής φωτογραφικής έκθεσης", παρουσιάζεται φωτογραφική έκθεση στη Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Επιβλέπουσα διδάσκουσα: Μαρία Ασλανίδη 

Διάρκεια έκθεσης: 12.6.2023 – 30.6.2023

Η είσοδος είναι ελεύθερη και προσβάσιμη σε ΑμεΑ. 

Η φωτογράφος μας συστήνεται και μας μιλάει για την έκθεση:

"Λίγα λόγια για την έκθεση

Η έκθεση είναι προσβάσιμη προς όλους, προς τους απλούς θεατές εντός και εκτός Ελλάδος. Οι πληροφορίες σχετικά με τα προβαλλόμενα στις φωτογραφίες συναισθήματα παρέχονται σε δύο γλώσσες, προορισμένα και για άτομα με ιδιαιτερότητες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μπορούν να κατανοήσουν το περιεχόμενο μέσα από την ακουστική περιγραφή και τα γραπτά στοιχεία, γεγονός που αποσκοπεί στην ένταξη περισσότερων ατόμων με αναπηρίες στην τέχνη. 

Επέλεξα να δημιουργήσω αυτήν την έκθεση, καθώς θεωρώ ότι η ανάδειξη των συναισθημάτων είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού. 

Λίγα λόγια για τη δημιουργό

Ονομάζομαι Βασιλική Μανουηλίδου και μεγάλωσα στην πόλη του Αιγίου, σε ένα αρκετά καλλιτεχνικό περιβάλλον, ενώ από μικρή ασχολούμαι με τις τέχνες. Με την ένταξή μου στο Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, κατάλαβα πως η φωτογραφία είναι η τέχνη εκείνη μέσω της οποίας μπορώ να εκφράζομαι καλύτερα. Επίσης, ασχολούμαι επαγγελματικά με τη φωτογραφία τα τελευταία πέντε χρόνια και είναι ένας τομέας στο οποίο θα ήθελα να εξελιχθώ και να δημιουργήσω νέα έργα και εκθέσεις στο μέλλον."


Επιστροφή
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN