Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Ημερίδα του Προγράμματος «Δημιουργικός Κόμβος Τεχνών – Hub of Art Laboratories» στο Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου

ShareThis
Δημοσίευση: 27-10-2023 12:28 | Προβολές: 681
image

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023, η Απολογιστική Ημερίδα του Προγράμματος «Δημιουργικός Κόμβος Τεχνών – Hub of Art Laboratories» στο Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου.  

Στην Ημερίδα συμμετείχαν, τόσο με φυσική όσο και με διαδικτυακή παρουσία, τα μέλη των Κόμβων του HAL, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, Καθηγητής Ανδρέας Φλώρος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας, Καθηγητής Ανδρέας Γιαννακουλόπουλος, και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος, Αναπληρωτής Καθηγητής Μιχαήλ Παναγόπουλος.  

Με αφορμή την επιτυχή ολοκλήρωση του  Προγράμματος HAL, οι ομιλητές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο κοινό τις δράσεις και σε ένα ευρύ φάσμα τομέων αιχμής όπως η Παιχνιδοποίηση (Gamification), η Τεχνολογία Εικονικής Πραγματικότητας και το Μετασύμπαν, η Τεχνητή Νοημοσύνη, η Τηλεματική τέχνη, η BioArt, η Τέχνη και Τεχνολογία του Ήχου. Επίσης, στο χώρο του Αναγνωστηρίου υπήρχε παράλληλη Έκθεση-Προβολή των έργων που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του HAL.

Οι ομιλίες μεταδόθηκαν και διαδικτυακά μέσω Live stream και είναι πλέον διαθέσιμες στην πλατφόρμα YouTube: https://avarts.ionio.gr/stream/


Επιστροφή
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN