Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Εισαγωγή της Κινεζικής Γλώσσας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

ShareThis
Δημοσίευση: 02-02-2024 18:31 | Προβολές: 4180
image

2024, η χρονιά του Δράκου

Διδασκαλία της Κινεζικής Γλώσσας στο Ι.Π.

Η διδασκαλία της Κινεζικής Γλώσσας προσφέρεται στους φοιτητές του Ιονίου πανεπιστημίου χωρίς δίδακτρα με βάση το σχετικό συμφωνητικό που υπογράφηκε μεταξύ του Ιόνιου Πανεπιστημίου, του Τμήματος Ξ.Γ.Μ.Δκαι της Έδρας UNESCO του Ιονίου Πανεπιστημίου με το Κινεζικό Κέντρο για τη Γλωσσική Εκπαίδευση και Συνεργασία (CLEC-Center for Language Education and Cooperation). Το CLEC είναι αρμόδιο για τη διδασκαλία, πιστοποίηση και διάδοση της κινεζικής γλώσσας διεθνώς.

Στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο το μάθημα ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 1 θα προσφέρεται από εξειδικευμένη κινέζα καθηγήτρια του CLEC και επί του παρόντος απευθύνεται σε αρχάριους, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς, διδακτορικούς και μεταδιδακτορικούς φοιτητές και φοιτήτριες όλων των Τμημάτων του Ι.Π. 

Θα διδάσκεται διά ζώσης δύο δίωρα την εβδομάδα, συνολικά τέσσερις (4) ώρες εβδομαδιαία, κατά τη διάρκεια του εαρινού ακαδημαϊκού εξαμήνου. 

Εγγραφή στα Μαθήματα Κινεζικής Γλώσσας

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση των μαθημάτων Κινεζικής γλώσσας είναι η εγγραφή των ενδιαφερόμενων φοιτητών και φοιτητριών στην πλατφόρμα του μαθήματος στο Ionio Open eClass 

Για τον πρώτο κύκλο μαθημάτων η περίοδος εγγραφής ξεκινά τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 και λήγει τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024. Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να φροντίσουν να εγγραφούν εγκαίρως για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο μάθημα.

Τα μαθήματα προβλέπεται να ξεκινήσουν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024. Για την οριστική ημερομηνία έναρξης όπως και για τις ημέρες, ώρες και χώρο διδασκαλίας θα ακολουθήσει σύντομα ανακοίνωση. 

Εmail επαφής unesco.chair@ionio.gr 

 

 


Επιστροφή
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN