Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Ανακοίνωση για σεμινάρια Wiley_Άνοιξη 2024

ShareThis
Δημοσίευση: 11-03-2024 14:16 | Προβολές: 292
image

Στο πλαίσιο της συμφωνίας ανοικτής πρόσβασης που έχει υπογράψει ο ΣΕΑΒ με τον εκδότη Wiley, πρόκειται να διεξαχθούν δύο σεμινάρια που αφορούν στη διαδικασία δημοσίευσης μιας εργασίας. Τα σεμινάρια καλύπτουν όλη τη διαδικασία δημοσίευσης, από την επιλογή του περιοδικού και την υποβολή της εργασίας μέχρι και την κάλυψη του κόστους δημοσίευσης σε καθεστώς ανοικτής πρόσβασης από τη συμφωνία του ΣΕΑΒ.

Τα σεμινάρια, ίδιας θεματολογίας και διάρκειας 2 ωρών το καθένα, θα πραγματοποιηθούν σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του ΣΕΑΒ (21 Μαρτίου και 16 Μαΐου 2024). Είναι δωρεάν αλλά είναι απαραίτητη η εγγραφή εδώ.

Επίσης, ο εκδότης Wiley διοργανώνει μια σειρά σεμιναρίων γενικού ενδιαφέροντος που απευθύνονται σε ερευνητές και αφορούν διάφορα ζητήματα. Μπορείτε να ενημερωθείτε γι' αυτά από το συνημμένο αρχείο pdf με τίτλο "Planned events for CY24".

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Παράρτημα Επιστημονικής Επικοινώνησης του ΣΕΑΒ (scholarly@heal-link.gr, τηλ.:2610969625) είτε με τη βιβλιοθηκονόμο κ. Θάλεια Γκόντα (thalia@ionio.gr, τηλ.:2661087338).

en  pdf.png  Planned events for CY24
Mέγεθος: 1 MB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN