Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Πρόσβαση στη νομική βάση HeinOnline

ShareThis
Δημοσίευση: 26-04-2024 09:43 | Προβολές: 203
image

Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου σας ενημερώνει ότι ο Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (ΣΕΑΒ) έχει υπογράψει σύμβαση για την πρόσβαση όλων των Πανεπιστημίων στη νομική βάση HeinOnline
Ο έλεγχος πρόσβασης γίνεται με αναγνώριση των IP διευθύνσεων, συνεπώς είναι προσβάσιμη μέσω του δικτύου του Πανεπιστημίου και μέσω VPN.

ΗeinOnline Academic Core
HeinOnline είναι μια κορυφαία διαδικτυακή πλατφόρμα έρευνας που παρέχει περισσότερες από 215 εκατομμύρια σελίδες πολυεπιστημονικών περιοδικών, βασικά κυβερνητικά έγγραφα, διεθνείς πηγές, βιβλία, Συνθήκες και πολλά άλλα. Αποτελούμενη από πλήρως αναζητήσιμα αρχεία PDF που βασίζονται σε εικόνες, ο πλούτος του υλικού επιτρέπει στους ερευνητές πρόσβαση σε έγκυρο ψηφιακό υλικό, αποτυπωμένο ακριβώς όπως στην έντυπη έκδοσή του, χωρίς την ταλαιπωρία ή το κόστος χρήσης πολλαπλών ερευνητικών βάσεων δεδομένων από διαφορετικές πλατφόρμες.

Το πακέτο HeinOnline Academic Core (International) περιλαμβάνει μια ολόκληρη ψηφιακή βιβλιοθήκη που περιέχει περισσότερα από 3.200 νομικά και σχετιζόμενα με την νομική επιστήμη περιοδικά που δημοσιεύονται σε περισσότερες από 60 διαφορετικές χώρες, μαζί με χιλιάδες νομικά δεδομένα από Αυστραλία, Καναδά και Ευρώπη, μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων Συνταγμάτων, συμπεριλαμβανομένων των συνταγματικών και κυβερνητικών εγγράφων από κάθε χώρα, σχεδόν 20.000 βιβλία και Συνθήκες, και πλήθος κυβερνητικών εκδόσεων.
 
Θεματική κάλυψη:
 
  • Συνταγματικό Δίκαιο
  • Δίκαιο της Θάλασσας
  • Ανθρώπινα δικαιώματα
  • Γυναικείες Σπουδές
  • Ποινικό δίκαιο
  • Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο
  • Εκπαίδευση

Όλα τα έγγραφα στη HeinOnline είναι ακριβή αντίγραφα των πρωτότυπων έντυπων εκδόσεων, που παρέχονται σε μια πλήρως αναζητήσιμη μορφή βασισμένη σε εικόνες.  Μέσα στη βάση δεδομένων, θα βρείτε περιεχόμενο από αξιόπιστους εκδότες όπως οι Brill NijhoffOxford University PressCambridge University PressSage και άλλοι. Οι ερευνητές θα εκτιμήσουν τη χρήση των μοναδικών εργαλείων αναζήτησης εντός της πλατφόρμας, χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη και οπτικά βοηθήματα για μέγιστη διευκόλυνση της διερεύνησης.  Για πρόσθετη βοήθεια, οι χρήστες μπορούν να επισκεφτούν τη συλλογή σελίδων βοήθειας και libguides της HeinOnline ή να επικοινωνήσουν με την ομάδα υποστήριξης, τηλεφωνικά, μέσω email ή να προγραμματίσουν μια εξατομικευμένη εκπαιδευτική συνεδρία.

Για την αναλυτική λίστα των βάσεων που περιλαμβάνονται στο πακέτο, πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για ζητήματα πρόσβασης μπορείτε να επικοινωνείτε με τη βιβλιοθηκονόμο κ. Θάλεια Γκόντα.


Επιστροφή
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN