Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Μετακόμιση στην Κεντρική Βιβλιοθήκη και δανεισμός

ShareThis
Δημοσίευση: 14-06-2012 13:23 | Προβολές: 1214

Λόγω της μετακόμισης των Βιβλιοθηκών των Τμημάτων στο νέο κτήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης, μετά την εξεταστική περίοδο του Ιουνίου θα διακοπεί η λειτουργία της Βιβλιοθήκης για το κοινό.

Γιʼ αυτό παρακαλούμε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας να επιστρέψουν εγκαίρως στη Βιβλιοθήκη όσα τεκμήρια έχουν δανειστεί, μέχρι 22-6-2012. Για τη διευκόλυνση εκείνων που χρειάζονται βιβλία και άλλο υλικό για τη εκπόνηση πτυχιακών, μεταπτυχιακών και άλλων εργασιών στη διάρκεια του καλοκαιριού, προσφέρεται η δυνατότητα να κάνουν ανανέωση του δανεισμένου υλικού και/ή νέο δανεισμό.

Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών τους πρέπει να ζητήσουν εγκαίρως από τη Βιβλιοθήκη του Τμήματός τους βεβαιώσεις μη οφειλής και κατάθεσης πτυχιακής εργασίας για να αποφύγουν την ταλαιπωρία.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ελπίζουμε ότι με την εγκατάσταση στη νέα Κεντρική Βιβλιοθήκη θα αποκατασταθούν οι όποιες δυσλειτουργίες προκληθούν κατά το χρονικό διάστημα της μετακόμισης.


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Θέση βιβλιοθηκονόμου
Δημοσίευση: 15-02-2019 13:30 | Προβολές: 758
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN