Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Εθελοντική εργασία φοιτητών για τη μετακόμιση στην Κεντρική Βιβλιοθήκη

ShareThis
Δημοσίευση: 14-06-2012 13:44 | Προβολές: 1195

ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ!
Αυτό το καλοκαίρι όλες οι βιβλιοθήκες των τμημάτων θα μεταφερθούν στο νέο κτίριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης. Με την λειτουργία της Κεντρικής Βιβλιοθήκης οι παρεχόμενες προς εσένα υπηρεσίες της βιβλιοθήκης θα αναβαθμιστούν θα μπορείς να βρίσκεις το υλικό που χρειάζεσαι γρηγορότερα και ευκολότερα, ενώ θα υπάρχει πλέον ενιαίο και συνεχές ωράριο λειτουργίας. Κατά το διάστημα της μετακόμισης η βιβλιοθήκη θα κλείσει και θα επαναλειτουργήσει σταδιακά και τμηματικά μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι λειτουργίες της.
Για τη γρήγορη επαναλειτουργία της Βιβλιοθήκης χρειαζόμαστε και τη δική σου βοήθεια. Σε καλούμε να συμβάλεις και εσύ μαζί με το προσωπικό της Βιβλιοθήκης στη δημιουργία της νέας Κεντρικής Βιβλιοθήκης, έργο που θα μας κάνει όλους υπερήφανους.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΩΦΕΛΗ
Ως εθελοντής θα αποκτήσεις μια σειρά από προνόμια και οφέλη π.χ. η έκδοση πιστοποιητικού προσφοράς εθελοντικής εργασίας, αύξηση του αριθμού των δανειζόμενων τεκμηρίων που σου αναλογούν κατά δύο (2), προσφορά χρήσιμων βιβλίων. Αν δεν έχεις άλλη λύση διαμονής θα μπορείς να μείνεις στη φοιτητική εστία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Αν είσαι μεταπτυχιακός φοιτητής και δηλώσεις εθελοντής, θα σου δοθεί προτεραιότητα πρόσληψης, αν το επιθυμείς, ως ωρομίσθιος στην Κεντρική Βιβλιοθήκη κατά την χειμερινή περίοδο.
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ
Αν ενδιαφέρεσαι μπορείς να συμπληρώσεις την αίτηση εθελοντή στη βιβλιοθήκη του τμήματος σου μέχρι την Παρασκευή 22/6/12. Τις αιτήσεις μπορείς να τις βρεις ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (www.ionio.gr) ή στις βιβλιοθήκες των τμημάτων.



Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Θέση βιβλιοθηκονόμου
Δημοσίευση: 15-02-2019 13:30 | Προβολές: 758
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN