Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Αγορά/πώληση μεταχειρισμένων πανεπιστημιακών βιβλίων

ShareThis
Δημοσίευση: 18-12-2012 17:25 | Προβολές: 5184

Ακολουθεί η ανακοίνωση των δημιουργών της σελίδας:
"Αγαπητοί φοιτητές, αγαπητές φοιτήτριες,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ιστοσελίδα www.greekusedbooks.com, η οποία έχει δημιουργηθεί από την Δρα Μαρία Παύλου (Ανοικτό Παν. Κύπρου) και τον Δρα Γιώργο Ζάγγουλο (Παν. Κύπρου) και η οποία στόχο έχει να αποτελέσει σημείο επαφής για Κύπριους και Ελλαδίτες φοιτητές που επιθυμούν να αγοράσουν/πουλήσουν μεταχειρισμένα πανεπιστημιακά βιβλία.
Η ιστοσελίδα παρέχει τη δυνατότητα καταχώρισης βιβλίων («Καταχώριση Βιβλίου») και ανεύρεσης διαθέσιμων βιβλίων («Ανεύρεση Βιβλίου»). Επίσης, οι χρήστες της ιστοσελίδας μπορούν να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους και για μη διαθέσιμα βιβλία («Ζητείται…Βιβλίο»). Στο παρόν στάδιο η ιστοσελίδα αριθμεί περισσότερα από 400 βιβλία που έχουν καταχωρισθεί από Κύπριους και Ελλαδίτες φοιτητές.
Δεδομένης και της οικονομικής κρίσης αλλά και του υψηλού κόστους κάποιων πανεπιστημιακών βιβλίων πιστεύουμε ότι η ιστοσελίδα θα φανεί χρήσιμη σε όλους τους φοιτητές αλλά και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν ή/και πουλήσουν μεταχειρισμένα βιβλία. Επομένως, όσοι έχετε πανεπιστημιακά (ή άλλα) βιβλία τα οποία δεν χρειάζεστε, ή όσοι ψάχνετε να αγοράσετε βιβλία, μπορείτε να επισκεφτείτε άμεσα την ιστοσελίδα στο www.greekusedbooks.com.
Τέλος, σημειώνουμε ότι όλες οι συναλλαγές γίνονται απευθείας από τους εκάστοτε ενδιαφερομένους και ότι οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ οικονομικό όφελος από την προσπάθεια αυτή.
Με θετική σκέψη για ένα καλύτερο αύριο,
Δρ. Μαρία Παύλου
Δρ. Γιώργος Ζάγγουλος"


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Θέση βιβλιοθηκονόμου
Δημοσίευση: 15-02-2019 13:30 | Προβολές: 758
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN