Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Διαδικτυακό σεμινάριο για το εργασιακό περιβάλλον

ShareThis
Δημοσίευση: 31-10-2022 11:37 | Προβολές: 678
image

Στο πλαίσιο του 28ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, το Δίκτυο Οικονομικών Βιβλιοθηκών (ΔΙ.Ο.ΒΙ.) και η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου σας προσκαλούν σε διαδικτυακό σεμινάριο για το εργασιακό περιβάλλον με κύρια ομιλήτρια την κ. Liz Cooper (Social Sciences Librarian/Associate Professor, University Libraries, Zimmerman Library, University of New Mexico, USA).

Το webinar έχει τίτλο "Πώς είναι μια καλή μέρα στη δουλειά; Βρίσκοντας χαρά, αξιοποιώντας στο έπακρο την εργάσιμη ημέρα και συμβάλλοντας σε μια θετική οργανωσιακή κουλτούρα" και θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

Στο διαδραστικό αυτό εργαστήριο μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο, καθώς σκεφτόμαστε ριζικά απαντήσεις για ερωτήσεις όπως: Πώς θα ήταν μια καλή μέρα στη δουλειά; Τι εκτιμώ στο τρέχον εργασιακό μου περιβάλλον; Τι εκτιμώ ότι λείπει στο τρέχον εργασιακό μου περιβάλλον; Τι κάνει μια εργάσιμη ημέρα διασκεδαστική, συναρπαστική; Τελειώνοντας το εργαστήριο, οι συμμετέχοντες θα έχουν μεγαλύτερη επίγνωση του τι τους φέρνει χαρά στην εργασία και θα δημιουργήσουν ένα σχέδιο για να το αξιοποιήσουν όταν επιστρέψουν στους οργανισμούς τους.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17:00. Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη και μπορείτε να δηλώσετε την εγγραφή σας εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να δείτε εδώ.

Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων και της Εθνικής νομοθεσίας, σας ενημερώνουμε ότι το σεμινάριο θα αναμεταδοθεί απευθείας στο κανάλι YouTube της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου, θα βιντεοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί στον ιστότοπο και στο κανάλι YouTube του Δικτύου Οικονομικών Βιβλιοθηκών για λόγους προβολής των δράσεών μας.

Η συμμετοχή σας στην εκδήλωση είναι εθελοντική και κατά την είσοδό σας στην ψηφιακή πλατφόρμα, το μικρόφωνο και η κάμερα θα είναι κλειστά και όσοι και όσες δεν επιθυμείτε να καταγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα θα πρέπει να τα διατηρήσετε κλειστά. Με την καταγραφή της εκδήλωσης ενδέχεται να γίνει επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όπως της εικόνας σας , της φωνής σας και του ονόματός σας.


Επιστροφή
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN