Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Ανασκόπηση της παρουσίασης του βιβλίου της Έλενας Χαμαλίδη (Αν. Καθηγήτρια ΤΤΗΕ)

ShareThis
Δημοσίευση: 13-12-2022 10:46 | Προβολές: 2199
image

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 7 Δεκέμβρη 2022 στην Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της κ. Έλενας Χαμαλίδη, Αναπλ. Καθηγήτριας του Τμήματος Ήχου και Εικόνας, «Ιστορίες στο Μεταίχμιο: Μοντερνισμός και πραγματικότητα στην Μεταπολεμική Ελληνική Τέχνη».

Τη βιβλιοπαρουσίαση συνδιοργάνωσαν στο χώρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης το Μουσείο του Ιονίου Πανεπιστημίου, το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας και οι εκδόσεις Μέλισσα.

Στην εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, Καθηγητής Ανδρέας Φλώρος, ενώ προλόγισε ο κ. Σταύρος Βλίζος, Αναπλ. Καθηγητής και Διευθυντής του Μουσείου Ιονίου Πανεπιστημίου. Το βιβλίο παρουσίασε ο κ. Βασίλης Λέτσιος, Επίκ. Καθηγητής του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας και η κ. Μίρκα Παλιούρα, Επίκ. Καθηγήτρια του Τμήματος Ιστορίας. Τη συζήτηση συντόνισε η Δρ Μαρίνα Παπασωτηρίου, Επιμελήτρια της Εθνικής Πινακοθήκης (Παράρτημα Κέρκυρας). 

Ευχαριστούμε όλους/όλες όσοι/ες συμμετείχαν σ’ αυτήν την τόσο ενδιαφέρουσα πανεπιστημιακή διάλεξη με αφορμή τη παρουσίαση του βιβλίου της αγαπητής Έλενας Χαμαλίδη! Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στους κυρίους Λευτέρη Ατσοπάρδη, Ζαχαρία Χασάνι και Νικόλα Γεωργίου από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών για την οπτικοακουστική υποστήριξη της εκδήλωσης. Την οργάνωση της εκδήλωσης στο χώρο της Βιβλιοθήκης υποστήριξαν ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Νίκος Αναστασίου, η Φανή Κουλούρη (υποδοχή, συντονισμός) και η Θάλεια Γκόντα (κοινωνικά δίκτυα, ιστοσελίδα).

 Επιστροφή
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN