Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Διεξαγωγή Σεμιναρίου: «Καινοτόμες δράσεις και προγράμματα της Κοινότητας OneHE Mindsets για την πληροφοριακή και ψηφιακή παιδεία καθώς και για την παιδεία των Μέσων»

ShareThis
Δημοσίευση: 30-03-2023 18:35 | Προβολές: 832
Σημαντική Ημερομηνία: 05-04-2023
[Έληξε]
image

Διεξαγωγή Σεμιναρίου

«Καινοτόμες δράσεις και προγράμματα της Κοινότητας OneHE Mindsets για την πληροφοριακή και ψηφιακή παιδεία καθώς και για την παιδεία των Μέσων»
από την κα Κωνσταντίνα Μαρτζούκου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, 

School of Creative and Cultural Business, Robert Gordon University, Aberdeen 

 

Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, ώρα 16.00-18.00 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα 2.39 του ΤΑΒΜ (με δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης, μέσω της πλατφόρμας zoom), Ιόνιο Πανεπιστήμιο,  Σεμινάριο από την κα Κωνσταντίνα Μαρτζούκου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, School of Creative and Cultural Business, Robert Gordon University, Aberdeen, UK, με τίτλο «Καινοτόμες δράσεις και προγράμματα της Κοινότητας OneHE Mindsets για την πληροφοριακή και ψηφιακή παιδεία καθώς και για την παιδεία των Μέσων». Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο μεταπτυχιακό μάθημα «Διοίκηση Πολιτιστικών Οργανισμών: εξωστρέφεια, συνεργασίες και στρατηγικές επικοινωνίας» του Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Πέτρου Κωσταγιόλα (ΠΜΣ «Διαχείριση και Ανάδειξη Πολιτιστικής Πληροφορίας»), στο πλαίσιο του Έργου «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο». H κα K. Μαρτζούκου επισκέπτεται το ΤΑΒΜ στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ για διδασκαλία.

Οι θεματικοί άξονες του Σεμιναρίου περιλαμβάνουν τα εξής: 

  • Πληροφοριακή Παιδεία 
  • Ψηφιακή παιδεία
  • Παιδεία των Μέσων 
  • Παρουσίαση των Δράσεων και Προγραμμάτων της OneHE Mindsets Community of Practice Work

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν προπτυχιακοί/ές και μεταπτυχιακοί/ές φοιτητές και φοιτήτριες του Ιονίου Πανεπιστημίου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Έργο ΕΔΒΜ 166.

O σύνδεσμος για την εξ αποστάσεως παρακολούθηση είναι ο ακόλουθος: 

Topic: Καινοτόμες δράσεις και προγράμματα της Kοινότητας OneHE Mindsets 

Time: Apr 5, 2023 04:00 PM Athens

Join Zoom Meeting
https://ionio-gr.zoom.us/j/96024744139 

Meeting ID: 960 2474 4139

 

Ερευνητικό Έργο «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο» (ΕΔΒΜ166) 


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN