Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Διεξαγωγή Σεμιναρίου: «Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα: Ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών»

ShareThis
Δημοσίευση: 06-11-2023 18:36 | Προβολές: 1096
Έναρξη: 09-11-2023 |Λήξη: 10-11-2023
[Έληξε]
image

Διεξαγωγή Διήμερου Σεμιναρίου

«Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα: Ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών»
από τον κ. Ναούμ Μυλωνά,

Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών Δράσεων του Έργου, Επίκ. Καθηγητής
και την κα. Μαρία Σαββινοπούλου,
Εξωτερική Συνεργάτης του Έργου, Υποψ. Διδακτόρισσα

 

Την Πέμπτη 09 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 16:00-18:00 στο Αμφιθέατρο «Γεράσιμος Αρσένης» (Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας) και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 09:30-12:00 στην αίθουσα ΑΔ3 (Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας) αλλά και στις 15:00-17:00 (διαδραστικό σεμινάριο - η αίθουσα θα ανακοινωθεί) θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για τους φοιτητές/τριες των Τμημάτων Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου με τίτλο: «Ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών».

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΠΑ του ΕΠ ΕΔΒΜ166 με τίτλο «Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, εκπαίδευση και δια βίου μάθηση:  “Υποστήριξη δράσεων στήριξης και επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και ωρίμανσης για την αξιοποίηση της Ερευνητικής δραστηριότητας και των νέων προϊόντων και υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο” από Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και Εθνικοί Πόροι».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε κτιριακές δομές του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κεφαλονιά. Το σεμινάριο θα προσφερθεί από τον Υπεύθυνο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Έργου Επίκ. Καθηγητή κ. Ναούμ Μυλωνά και την Εξωτερική Συνεργάτη του Έργου την Υποψ. Διδακτόρισσα κα Μαρία Σαββινοπούλου. 

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης κατά το πέρας του σεμιναρίου. 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες φοιτητές/τριες να δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1pJOi-H31IRT14etFPY0V8mShYEqqMoZKeU6HPECfMs8/edit

 

Ερευνητικό Έργο «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο» (ΕΔΒΜ166) 

ESPA

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN