Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube          ΑΓΓΛΙΚΑ

Ενημέρωση

Διάλεξη: «Introducing ExxonMobil: Innovation steps and business development opportunities»

ShareThis
Δημοσίευση: 25-05-2023 10:20 | Προβολές: 769
Σημαντική Ημερομηνία: 25-05-2023
[Έληξε]
image

Διάλεξη

«Introducing ExxonMobil: Innovation steps and business development opportunities»
από την κα Αναστασία Τριανταφυλλίδου, 

Web Services Analyst στην εταιρεία ExxonMobil

 

Την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 και ώρα 12:00-13:30 θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης διάλεξη στην αίθουσα Χάρης Κατσούλης του κτηρίου Ιπποκράτης, Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας από την κυρία Αναστασία Τριανταφυλλίδου, με τίτλο «Introducing ExxonMobil: Innovation steps and business development opportunities».

Η διάλεξη πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Έργου «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο».

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Τη διάλεξη μπορούν να παρακολουθήσουν προπτυχιακοί/ές και μεταπτυχιακοί/ές φοιτητές και φοιτήτριες του Ιονίου Πανεπιστημίου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Έργο ΕΔΒΜ 166.

 

Ερευνητικό Έργο «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο» (ΕΔΒΜ166) 

ESPA

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN