Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Ιονίου Πανεπιστημίου
TextToSpeech Letter_size Contrast Facebook Instagram YouTube
ShareThis
         ΑΓΓΛΙΚΑ

Εκδόσεις

Σελίδα 2 / 2 : <<<
Νέα έκδοση: Kώστας Σμπόνιας & Ανδρέας Καπετάνιος (επιμ.) "Παράκτια περιβάλλοντα της Κέρκυρας, πολιτιστική κληρονομιά και τοπικές κοινωνίες"
Δημοσίευση: 12-11-2020 11:24 | Προβολές: 3478
image
Ο τόμος παρουσιάζει τα αποτελέσματα της διεπιστημονικής έρευνας που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου διασυνοριακής συνεργασίας «Fisheries and Cultural Heritage, Identity and Participated Societies», σε θεματικές που σχετίζονται με την παράκτια πολιτιστική κληρονομιά της Κέρκυρας και της Απουλίας, την ιστορική διασύνδεση των τοπικών κοινωνιών με την αλιεία και τους θαλάσσιους πόρους, καθώς και με δράσεις που συμβάλλουν στην υιοθέτηση βιώσιμων λύσεων για την ανάδειξη και προστασία του μοναδικού παράκτιου οικοσυστήματος των περιοχών αυτών.
Ενημερωτική εκδήλωση για τις προσκλήσεις του έργου ΚΑΛΛΙΠΟΣ+ ανοικτή σε όλα τα Μέλη ΔΕΠ των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων
Δημοσίευση: 01-10-2020 11:44 | Προβολές: 5918
image
Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τις προσκλήσεις του έργου ΚΑΛΛΙΠΟΣ+ ανοικτή σε όλα τα Μέλη ΔΕΠ των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020, ώρα 12:00 μ.μ. από τη Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πατρών.
Συγγραφή ακαδημαϊκών ηλεκτρονικών συγγραμμάτων στο πλαίσιο του Έργου ΚΑΛΛΙΠΟΣ+
Δημοσίευση: 22-09-2020 08:05 | Προβολές: 5678
image
Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για τη συγγραφή ακαδημαϊκών ηλεκτρονικών συγγραμμάτων στο πλαίσιο του Έργου ΚΑΛΛΙΠΟΣ+ από τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.
Έκδοση της Βιβλιοθήκης του Ι.Π. "Το Αρχείο του Ινστιτούτου Ελαίας Κέρκυρας"
Δημοσίευση: 18-02-2019 12:07 | Προβολές: 3326
image
Δημοσιεύθηκε το ηλεκτρονικό βιβλίο "Το Αρχείο του Ινστιτούτου Ελαίας Κέρκυρας" σε επιμέλεια του κ. Ευστάθιου Πουλιάση, αποτελούμενο από 228 σελίδες.
Σελίδα 2 / 2 : <<<
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
www.ionio.gr
Lock Δυστυχώς, δεν έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συνδρομητικές πηγές της Βιβλιοθήκης!
Οδηγίες VPN